FEAD Genel Kurul Toplantısı ve Yönetim Kurulu Seçimi

Fead Sera 5. Olağan Genel Kurulu 7 Ekim 2018 tarihinde Eyüpoğlu Otel/ Ankara’da gerçekleştirildi. Genel kurul açılış, İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile başladı. Ardından 5. dönem yönetim kurulu başkanı sayın Prof. Dr. Tuncay ÖZSEVGEÇ, bu dönemde gerçekleştirilen işleri ve başarıları üyelerimizle paylaştı.

Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Raporu Divan Kurulu Başkanı Prof. Dr. Orhan Karamustafaoğlu tarafından üyelerimizle paylaşılmasının ardından, 6. dönem yönetim kurulu seçimi gerçekleştirildi. Yapılan seçim sonucunda yönetim kurulu başkanlığına Doç. Dr. Dündar Yener getirildi; yönetim kurulu ise Doç. Dr Sema Çıldır, Doç. Dr. Murat Kurt, Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Özdem Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Serkan Say, Arife Parmaksızoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Yadigaroğlu şeklinde oluştu.

Kongreye katılan tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Ayrıca 2016-2018 yılları arasında FEAD yönetim kurulu başkanlığını da yürüten değerli akademisyen Prof. Dr. Tuncay ÖZSEVGEÇ’e ve 2014-2018 yılları arasında FEAD yönetim kurulunda yer alan değerli akademisyen Araştırma Görevlisi Ali SAĞDIÇ’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Yeni dönemimizin yeni başarılar getirmesi dileğiyle.